Herstart clubavonden

Logo Filmclub kl

Op donderdagavond 10 september starten wij onze filmclub weer. Op gepaste wijzen en rekening houdende met de huidige corona regels.

Zie verder onze agenda.

Nieuwe maatregelen corona

coronavirusVoor de planning van de filmclub hebben we de maatregelingen van de overheid afgewacht.

Omdat persoonlijke contacten nog niet wenselijk zijn, lijkt het ons onverstandig om voor de zomervakantie een clubavond door te laten gaan. Hierbij moeten we ook bedenken dat de meeste clubleden toch tot de bevolkingsgroep behoren die het meest gevoelig zijn voor besmetting. Tot de zomervakantie kunnen we dus niet meer bij elkaar komen. Zoals het er nu uitziet starten we de club weer op in september. Dat hangt natuurlijk wel af van de maatregelingen van de overheid. We houden jullie op de hoogte.

Coronavirus

coronavirusGelet op de maatregelingen die door de overheden zijn genomen mbt het coronavirus hebben wij besloten de clubavonden tot juni af te lassen.

Nieuwe website

Logo Filmclub klOp 12 februari is onze clubwebsite totaal vernieuwd. De oude site was nog gemaakt met FrontPage en totaal niet meer van deze tijd.

De nieuwe site is met Joomla gebouwd en is nu ook goed te zien op een tablet en mobieltje. Ook is een clubagenda ingebouwd en is nu ook een plek gecreëerd voor sponsoren.

Actueel

Logo Filmclub klOp deze afdeling gaan we nieuwtjes schrijven die we in onze club beleefd hebben. Ook worden hier actuele stukjes beschreven om jou als site bezoeker op de hoogte te houden op filmgebied.

Pelgrimsfilms: door Leo Baeten.

01-Lumire-films
filmclub
donderdag 8 oktober 2020 19:30 - 22:00
Floribertusstraat 19, 6444 XG Brunssum, Nederland
Vertoning en toelichting van “pelgrimsfilms” door Leo Baeten.